Fritidshuse

SolarVenti solfangere til affugtning, ventilation og varmetilskud.

Gratis ventilation med varm, tør luft året rundt med SolarVenti luft-solfangeren gør fritidshuset rart at være i – og rart at komme til når sæsonen starter.

Uden driftsomkostninger og uden miljøomkostninger.

SolarVenti luftsolfangerens patenterede konstruktion kan løse fritidshusets større eller mindre indeklimaproblemer og giver besparelser på varmebudgettet samtidig.

SolarVenti luftsolfangeren er rent soldreven – den kører uden at belaste brugerens pengepung og leverer samtidig et positivt tilskud til klodens C02 regnskab.

Året rundt, uden vedligeholdelse og hver gang solen skinner blot en lille smule, sender luftsolfangeren gratis, varm og tør luft ind i bygningen. Og presser hengemt, fugtig luft ud. En SV30 luftsolfanger blæser 100 – 150 m3 luft ind i timen, når solen skinner.

Den forvarmede ventilationsluften blæses ind i huset med temperaturtilvækst på op til 40 grader sammenlignet med udendørsluften.

foto_25

Hvad model passer til mit sommerhus?

Der er flere ting som du skal ta’ stilling til når der skal vælges en SolarVenti – forhold som vi gerne rådgiver om:

  • Hvilken model skal jeg vælge?
  • Hvor skal den monteres på huset?
  • Hvor skal indblæsningen være i huset?
  • Kan jeg selv monterer SolarVenti’en?

Se under ‘Produkter’ for svar på ovenstående spørgsmål – eller ring til SolarVest.

Hvad er fordelene ved en SolarVenti?

Ventilation – Køber du en SolarVenti er det slut med at komme til et sommerhus der lugter…Så snart solen bare skinner lidt, så kører SolarVenti’en og blæser frisk varm luft in i din fritidsbolig.

Affugter - Hen over forårsperioden kører SolarVenti’en så snart solen titter frem – og i løbet af kort tid en sommerhuset dejlig udtørret

Varme-tilskud. I de køligere perider om foråret og efteråret leverer Solarvent’en en mærkbart varmetilsud til boligen. I vinterperioden ka’ solarventi’en være med til at holde fritidsboligen frostfrit. Med den rigtige størrelse og placering tjener dem sig hjem i løbet af 2-3 år!

Kvalitetsprodukt - En SolarVenti er et dansk kvalitetsprodukt som er udviklet til at modstå det nordiske klima. Derfor giver SolarVenti også som det eneste produkt på markedet 5 års garanti. Siden 1986 og indtil nu er der solgt mere en 55.000 SolarVenti-anlæg!

Patenteret - SolarVenti har patenteret deres indsugning af luft. Hele bagpladen består af et fint net af små huller hvorigennem luften suges. Det betyder at indblæsingsluften er helt ren og støvfri i modsætning til konkurenterne som suger luften ind gennem åbninger i siden eller bunden. Hertil kommer at der er ingen filtre eller luftspalter som skal renses. Ydermere så selvventileres Solarventi’en når den er slukket. Det forlængere solpanelets levetid markant!